واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

حزب لیبیایی: وزیر خارجه باید به خاطر دیدار با مسئول اسرائیلی برکنار شود

حزب عدالت و سازندگی لیبی ضمن ابراز انزجار از دیدار وزیر خارجه این کشور با همتای صهیونیست خود، تأکید کرد که نخست وزیر این کشور باید فورا وی را از سمت خود برکنار کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «الی کوهن» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی روز یکشنبه خبر داد که وی اخیرا با «نجلا المنقوش» وزیر خارجه دولت لیبی (دولت طرابلس) دیدار داشته است.

 

حزب عدالت و سازندگی لیبی ضمن ابراز انزجار از این اقدام سازشکارانه، تأکید کرد که نخست وزیر این کشور باید فورا المنقوش را از سمت خود برکنار کند؛ زیرا این دیدار مشکوک را انجام داده است.

 

شبکه خبری المیادین به نقل از این حزب گزارش داد، این اقدام، احساسات همه مردم لیبی را جریحه‌دار کرده است و به همین دلیل، وزیر خارجه باید در رسانه‌ها درباره این اقدام خود توضیح بدهد.

 

این حزب لیبیایی تأکید کرد که این اقدام خطرناک به منزله خط قرمزی است که نباید از آن عبور کرد.

 

کوهن گفت که این دیدار هفته پیش در رم، پایتخت ایتالیا صورت گرفته و وی این دیدار را تاریخی توصیف کرد. به گفته منابع رسانه‌ای، دیدار کوهن با وزیر خارجه دولت وحدت ملی لیبی با هدف بحث درباره امکان همکاری بوده است.

 

لیبی که کشوری واقع در شمال آفریقا بوده مدتی است با بحران سیاسی و درگیری بین دو دولت مواجه است؛ یکی دولتی به ریاست «پاشاغا» که از سوی پارلمان مامور تشکیل آن شده و دیگری دولت «الدبیبه»که با تحویل قدرت به دولت پاشاغا مخالفت می‌کند.

 

پاشاغا از حمایت ژنرال «خلیفه حفتر» که در شرق لیبی تسلط دارد، برخوردار است، حفتر در سال ۲۰۱۹ نیز برای اشغال طرابلس تلاش کرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار